За реклама

Предлагаме ви възможност за реклама на Задимено! Графичен банер с основа 250 px и височина до 250 px, поместен в дясната колона на сайта, на всички страници, над полето за търсене. Цената е 50 лева на месец, платима по PayPal по курс продава за деня на валутата, която предпочитате.

Задимено излиза на челни позиции в Гугъл при търсене на „наргиле„, „как се пали / пуши наргиле„, „тютюн за наргиле“ и сродни термини. Имаме около 2000 посещения месечно, от които 1200 уникални. При желание можем да ви дадем достъп до Google Analytics профила, за да разгледате подробно данните за посещаемостта.

Ако имате интерес да се рекламирате на нашия сайт, пригответе си банер и пишете на info@zadimeno.com за уточнения и детайли!

Последна редакция на 16 септември 2010 от Коко

5 Responses to “За реклама”


 • Само да уточним, магазинът “ Царството на наргилетата“ се намира на бул. Христо Ботев 109 а не на 123

 • Йордан Мераджиев

  Исках да поръчам тютюн от Social Smoke, но доставката ми излиза 80$. Аз ли нещо не съм разбрал или просто информацията при тютюните за това кое колко излиза с доставката е стара?

 • От къде искаш да го поръчаш и колко поръчваш? Коя информация е стара? Доставките от чужбина са си скъпи по принцип, не е нещо ново.

 • Ами мислех си на Social Smoke към 1кг тютюн като си комбинирам различни вкусове по 250гр., но ми искат доставка 73$ от самия сайт. Ако може да ми дадете някакъв сайт какво да направя, че тая доставка ми се вижда наистина много пък в Бургас наистина не познавам много хора с които мога да си поделя доставката.

 • При условие, че поръчваш от щатите, няма как да платиш по-малка доставка. Освен това си приготви отделно пари за мито и ДДС. Предлагам ти да поглеждаш и в този сайт, кога ще направят зареждане, но в момента има само Жасмин като вкус от SS:
  http://www.shisha-world.com/shisha+tabak/social+smoke/index,s24.htm
  Поне пазаруваш от Европа и няма да плащаш нито огромна доставка, нито мита и тн. Обаче те не доставят тютюн извън Германия, така че най-добър вариант ти е да пазаруваш през Gabco.org – поръчваш на техния адрес и те ти докарват пакета до БГ.
  И само още нещо да вметна – препоръчвам на тези които не са пробвали, да опитат тютюните Mizo. Това е златната серия на Накла, но като качество и вкусове нямат нищо общо. Мизото с нищо не отстъпва на Старбъз и Фумари, поне по мое мнение. Портокалът Мизо например е по-добър от Фумари Tangerine Dream. Raspberry и Guava, също са страхотни вкусове, а и цената им е наполовина на американските тютюни – 200 гр. са около 13 евро… :)

Leave a Reply