Магазини за наргиле

Целта на тази страница е да събере на едно място всички магазини в България, в които се продават наргилета, тютюн, въглени и/или други пособия. Ако знаете за такъв магазин – пишете един коментар, за да го добавим! Вижте списъка по-долу за да се ориентирате какви детайли са ни нужни.

Карта

София

Царството на наргилетата, ул. Христо Ботев 123. Голямо разнообразие от наргилета и всякакви пособия, тютюни, въглени. Продава от плоските, които ползваме, и има тютюн Al Fakher.

Магазин за алкохол, ул. Мъглен 5. Квартален магазин за сладки неща и алкохол, в кооперацията на този адрес. Често имат в наличност от кръглите самозапалващи се въглени, понякога и 2-3 кутийки с тютюн. Само за крайни случаи.Последна редакция на 29 март 2010 от Боби

77 Responses to “Магазини за наргиле”


 • Красимир Бечев

  Еми да ви кажа знам повечето магазини за наргилета и консумативи в София и според мен „Царството на наргилетата“ е най-добрия.Около Женския пазар има 3 магазина ако не се лъжа,и те са сравнително заредени,но продават по-скъпо..От Студентски град зимайте само в крайна нужда :) ,там най-обикновения тютюн го дават за 5лв+ и просто не си заслужава.За луксозни наргилета мястото е магазина на Христо Ботеве,преди 1 седмица ходих и имаше много голямо разнообразие.Там продават и „домашен тютюн“ :) в неголеми пласмасови кутиики,няма толкова боклуци,но сиропа е отвратителен и оставя вкус на синтетика.Поздрави!

 • Ако знаеш адреси, имена и наличности – сподели, за да ги добавим по картата. Винаги има закъсали хора, които в неудобен момент ще им свърши въглена и ако има магазинче наоколо ще им е полезно!

 • Някой знае ли къде има магазини за наргилета в пловдив???Ако някой знае да ми каже много ще съм му благодарен.

 • Виждал съм на голямата главна, близо до джумаята да продават малко в магазин за сувенири.

 • В Младост 3 в така наречения комплекс „Мания“ има магазинче за сувенири и цветя.. Има и всичко за наргилето на прилични цени, както и разнообразие от вкусове ;) Скоро на Стамболийски между Мола и Христо Ботев видях много заредена витрина с тютюни от тези в кутйките, но бързах и не влязох ;( не съм сигурна за точния адрес, цени и качество ;с когато ги пробвам ще споделя по-подробна информация ;)

 • Жоро Тенев

  На Дойран също има магазин, в който има тютюни, въглени и наргилета. На ъгъла с Хайдушка гора се намира ако не се лъжа – на ъгъла е точно
  http://www.bgmaps.com/routing.aspx?sid=3F22C403E3E1BCD2E7FCA7D8E04048DD

 • Павлина

  А във Варна, като изключим магазина на Колхозния до рибната борса, знаете ли къде другаде може да се купят наргиле и консумативи?

 • Аз лично нямам представа. А ти можеш ли да дадеш координати на въпросния магазин „на Колхозния до рибната борса“, за да го добавим в картата?

 • И на мен ми е интересно за този магазин. Във Варна намерих на адрес ул. Кавала, #2. След като разглеждах различните американски онлайн магазини, бих казал, че в него няма нищо:), но все пак има всичко, което се намира в България май. Наргилетата са от 30тина лева нагоре, продават се и резервни части поотделно и консумативи. Не съм сигурен дали имаше от сребристите въглени или само от цапащите. Има и в „На тъмно“, ул. Воден #19, но съм разглеждал смо онлайн магазина им, не съм проверявал на място какво се предлага.

 • Аз пазарувам най-вече от Женския пазар (улица Цар Симеон). Иначе „Царството на наргилетата“ е също толкова „добре“ зареден, но е с 30 % по-скъп, да не говорим, че човека дето продава там винаги е много неприветлив, за разлика от тези на Женския пазар. На улица Коста Лулчев има едно индийско магазинче, на около 300 метра от Плиска, където видях, че има 4-5 наргилета, малко тютюни „Дубайска шатра“ и разни други неща „от първа нужда“.

 • Къде казвате, че има качествени тютюни? Фен съм на наргата, но никога не съм се замислял какъв тютюн пуша. Все е от тия в кръглите кутийки (Dubai Shatra Ltd.)

 • Лично мнение: в България няма истински качествени тютюни. Затова и всичко си купуваме от чужбина, както можеш да прочетеш тук:
  http://zadimeno.com/nargile/tutun

  Иначе Al Fakher е доста по-добре от Шатрата, но за жалост има оскъдно малък асортимент и то само в Царството!

 • На пътеките в младост 1а срещу 43 блок на новите пътеки последната в началото има един магазин за сувенири, в който продават наргилета на прилични цени, но чесно да ви кажа не са много качествени. Но има разнообразие от тютюни :))

 • Можеш ли да дадеш някакъв адрес като улица, защото е доста сложно да намеря „пътеките“ и „43 блок“ в Гугъл мапс?

 • В Люлин има в търговския център на кооперативния пазар на втория етаж магазинче за сувенири и има и наргилета и тютюни.Също и на спирката на тролеите 6 и 7 на пресечката на Сливница и Христо Ботев в посока за Люлин има магазинче за алкохол и там също видях наргилета.Подобно магазинче има на Раковска между градинката Кристал и Сълза и смях.А това Царство на ул. или бул. Христо Ботев 123 е защото както е написано улица се пада в Филиповци…което е притеснително.

 • „Умбопо“ на Скобелев имат доста наргилета, не съм сигурен дали имат тютюни обаче :?

 • Аз купих на 1 приятел наргиле от женското пазарче , беше някъкъя индииски магазин. Цените вариваха от 20 до 120…. лв иначе останах с добро впечатление, беше добре зареден.

 • В Пловдив има два магазина,които знам,и двата са на центъра,единия се намира на „Джумаята“,със стъклени витрини е,има изложени сувенири и накити на витрината.Втория се казва GGBG и се намира на ул.“Константин Стоилов“.Лично на мен първия ми допада повече,защото имат всичко свързано с наргилетата.

 • на плиска има магази казва се дар за горене има 2 3 наргилета и консумативи малко съ6то така има един сайт malloforient.com и той ма също има магазин в София ма не сум сигурен

 • София – „На тъмно“, Ул.”Иван Вазов” 13 (в близост до Попа и Раковска) – наргилета, тютюни и въглени на долния етаж.

  В Базар „Поли“ до Георги Аспарухов стадиона също съм чувал, че има, но не съм бил лично.

 • Алекс Кръстев

  Смятам да купя за подарък наргиле – цена до 60 лв . максимум .Какво трябва да гледам при покупката, има ли различни видове? И какъв тютюн трябва да взема

 • На всички тези въпроси сме отговорили в съответните раздели на сайта!

 • В магазин Багдад на женския пазар има Al Fakher 500gr(оригинал) на цена 35лв.Говорих с продавачката каза че сега чакала Fumari.Така че … който има път натам да минава и да проверява. :)

 • Успех, преди 3 години питах дали са чували за марки като Старбъз, Ромман, Танжер – казаха ми „да, следващия месец ще получим!“

 • Да ти кажа честно май натам отиват нещата … от един месец насам все казва еми момчето още го няма … Поне добрата страна на магазина че имат оригинален факир

 • Влязох тук, защото имам нужда от наргиле.Предното се счупи и мисля,че ще е по-добре вместо да търся долна част направо да си купя ново:)За въглени и аромати/в кутии/ не разчитайте на покупка от индийските магазини!-там са доста по-скъпи от колкото при арабите..С арабите можете да се пазарите,но с лелката от хинди шопът едва ли..При арабите 1 кутия аромат е около 2,50 лв.,а в обикновен магазин 5,00 лв.Но от кръглите въглени последно си взех от един готин магазин за цигари и алкохол на пл.Журналист ( гр.София кв.Лозенец)точно на спирката на трамвая/посока Семинарията/ там има и наргилета.Също така наргилета и други нужни неща има и в един магазин за цигари и алкохол на 2 преки преди мола в Зоната(Зона Б5)по бул. Стамболийски.(диагонално на НОИ)За съжеление незнам с точност адреса.Там имат всичко и са доста любезни:)

 • В Студентски град точно срещу Фантастико, което сега е в ремонт (точно от другата страна на улицата), има един голям магазин за сувенири и до него е входа на Non-stop магазинче за алкохол и цигари, където има различни видове въглени и всеки път по около 30-тина различни вкуса тютюн. Цената на кутийката засега им е по 3,20. Досега съм виждал само една марка тютюни там (даже не знам дали се води марка :D ) – Dubai Shatra. Общо взето като закъсам с нещо неделя вечер, карам до там.
  Поздрави на всички.

 • Тези дни видях,че са заредили в един магазин за парфюмерия и козметика с наргилета и всички нужни консумативи в кв. Мусагеница в сградата на битовия комбинат срещу Раковата болница. Много добро решение за хората,които живеят там и околните квартали. А и с метрото до Г.М. Димитров се стига за отрицателно време. Цената беше 3.20,но е за предпочитане пред това да ходя до центъра.Впечатление ми направи,че имат над 50 вида тютюна и си взех от любимия нар :)

 • Можеш ли да дадеш адрес като улица/номер? Нищо не ми говори „в сградата на битовия комбинат срещу Раковата болница“.

 • Мисля,че е това:
  http://www.bgmaps.com/link/9C2C25C41B11629E1DBE5F634A9896B1

  Една голяма сграда с много магазини в нея и магазинът,за който говоря е точно на ъгъла на сградата.Има рекламни пана. Дано съм дал по-ясно обяснение.

 • Дали някой е поръчвал досега от saharasmoke.com? Питам, понеже цените са им страхотни и тютюните са с по долар-два по евтини, от тези в hookah-shisha.com
  Като тръгнах да пълня кошницата експериментално, просто за да видя цената на доставката, всичко беше ок, докато не стигнах до един абзац в условията:
  „Please be aware that Charcoal and Tobacco based products like Shisha are Restricted from Shipping internationally and will be removed from your order.“
  Учудвам се, защото при поръчката ми от hookah-shisha.com, нямаше нищо подобно…

 • Всеки магазин има право да си определя политиката. Предполагам го правят тоя номер, за да не се занимават с една камара мрънкащи клиенти от Европа, че не са си получили пратките (задържани в митница).

 • Явно е така, да… А понеже нямам опит колко теб, да попитам – нали като ми дойде „стоката“ и ако нямам късмет, та попадне в митницата, ще получа някакво известие все пак? Говоря за доставка от щатите, която уж я изчислявах да е под 2 кг. :)

 • За почитателите на SOEX – има сравнително приличен избор в индийкото магазинче на ул. Екзарх Йосиф. Намира се горе-долу по средата, между „Мария Луиза“ и Женския пазар (отдясно в посока към пазара). Днес влязох колкото да разгледам и случайно ги видях. Кутийка 50 гр. струва 5 лева. Взех една за проба, въпреки, че не го хвалите особено, поне да знам за какво става въпрос… :)

 • Magdo, мерси за инфото, дано е истински, защото от Англия ако го поръчваш идва по-скъпо…

  По предния ти въпрос – пратката няма да се загуби. Или ще запре в митници и ще получиш известие (листче в пощенската кутия), или няма да запре и ще получиш известие от пощата. Но по мое мнение се приготви да платиш мито и ддс от сега! Пиши после какво е станало.

 • Изглежда истински – има си лентички, холографски стикер и всичко. Преди малко го пробвах, по-добре е от това, за което се бях настроил. Взех Spearmint и познайте – верно имаше вкус на джоджен… :D
  Малко е рязък за моите предпочитания, но даде страхотни облаци и определено е по-добрата алтернатива от „Дубайска шатра“ и останалите боклуци, дето ги правят тук. Вкуса му се задържа около 40 минути, което ме съмнява да се получи, ако беше менте. Ще използвам остатъка в коктейлната чашка с нещо плодово и си мисля, че ще се получи добре.
  След няколко дена чакам да пристигнат и две бурканчета Shiazo Stones. Ще пиша като ги пробвам, за да видим дали не са по-добрата алтернатива от SOEX…

 • От къде поръча камъняка и на каква пара? Пиши как е минала доставката, че имаме сведения за проблеми на митницата И за такъв тип продукти!

 • Не би трябвало да има митници. Shiazo са си германска марка и тяхна разработка, нямат никотин, нищо. Централата им е в Кемниц (бившия Карл Маркс Щадт), така че пътуват през ЕС. Бурканче 100 гр. е 6 евро, а доставката е безплатна! С едно приятелче го открихме, докато търсихме някой европейски сайт за тютюни. Зачудих се много дали тези камъни не са някакъв боклук, но погледнах мненията в hookah-shisha и там им даваха 100% положителен рейтинг. Като ги получа, пробвам и веднага пиша дали стават. Можете да си поръчвате през shiazo-shop.com, но ако имате търпение, изчакайте няколко дена и ще кажа как са. Да не се окаже, че масово сме се набутали…
  Има две положения – или ще се разочаровам, или съм попаднал на златна находка… :)

 • Ние нямаме съмнение за камъните, свръзката в САЩ рапортува отдавна, че са приличен заместител. Не смятам, че без да ги опитаме лично можем да имаме категорично мнение, но вероятно ще са добра заобикалка за тютюнево-митническия проблем!

 • От час и половина пуша Shiazo Dragonfruit. Страхотен аромат – можеш да оставиш отворено бурканчето и сигурно ще е по-добро от ароматизатор, но все още ми е малко странно. Първо – чашката не ми е подходяща – нямам нито Phunnel, нито Vortex под ръка, а в описанието пише, да се пуши само в такива. Както и да е, облаците са невероятни, но това което пушиш е по-скоро пара, а не дим или пушек. Страшно леко и дори при пренагряване с повече въглени не дразни въобще. Очаквах да е много вкусно и ароматно, но за съжаление соковете ми изтекоха от чашката още със слагането. Не ме разбирайте погрешно – усещането е странно, но не в лошия смисъл. Просто го няма онова никотиново засищане и сигурно можеш да си пуфтиш цял ден от това (ако си нямаш друга работа). За да се насладя на 100% обаче, ще трябва да се сдобия с някоя от онези чашки в най-скоро време… :)
  Утре ще пробвам как им е шоколада и ще драсна в секцията за тютюни.

 • Здравей Магдо..

  Аз имам оригинална Фунел на Tangiers, имам и Khalil Mamoon наргиле :)
  Айде ако искаш през уикенда да направим една сесия :)
  Моите тюутюни нещо не стават (стари са) а имам Nakhla, Social Smoke, Fumari.. но сам ги купувал преди почти година…

  драсни на mafdemaf@gmail.com

 • Да, видяхме се с колегата mafmaf и се оказа, че изживяването с правилната чашка е съвсем различно. Khalil Mamoon с Phunnel Bowl – нямаше нищо общо с първия ми опит. Вкуса и аромата се запазиха поне час и нещо (аз толкова пуших до преди да си тръгна), а димната завеса беше несравнима… :)
  Shiazo се оказа наистина приличен заместител, но ако нямате phunnel или vortex, по-добре си пушете Фумарито. :D

 • myshisha.co.uk – това е магазина, за който писах в темата „Наргилето“ на 13.09.2012. Пристигна ми поръчката, перфектно опакована и уплътнена, с надписи „Fragile“ и всичко както си е по правилата. Оказа се, че ми липсва Mystique ice tip, но след няколко разменени мейла с продавача, всичко се оправи и ми го прати допълнително за негова сметка. Оказа се, че е забравил да го сложи в пакета.
  Разгледайте цените – мисля, че са много добри (говоря само за наргилетата) и най-изгодно е да се правят поръчки за 90 паунда, тогава човека дава бонус миещ Nammor + Mystique ice tip, което си е оферта. Наистина има значение какво и колко е голямо наргилето. Разликата при пушене с Калил Мамуун е от небето до земята. Доставката до България е скъпа – идва над 40 паунда, което прави над 100 лева, затова аз поръчвам през gabco.org. На мен един доста голям кашон с 34″ наргиле, два маркуча, три чашки и още малко боклуци, ми излезе точно 11 лева до България. Плащат се и 10 лири за доставка до адреса им в UK. :)

 • А някой знае ли в ПЛОВДИВ от къде мога да си купя хубаво наргиле?

 • Магдо пиши на скайп да те поразпитам за някои неща за поръчките, PyX_Me4o

 • Не използвам скайп, ако искаш дай някакъв мейл…

 • Здравейте всички! :) По-специално виждам Magdo, че е по запознат/а с наргилетата, та да те питам става ли да се свържем някак си да ми обясниш малко и на мен за доставката, както и за phunnel/vortex-те, тъй като мисля и да си взема ето това наргиленце http://www.myshisha.co.uk/apps/webstore/products/show/3510755 и ако можеш да помогнеш малко няма да откажа, смисъл за всички „съотборници“ ще е най-добре ако можеш тука да напишеш отговор, но ти си решаваш. Благодарско предварително, ще очаквам отговора ти с нетърпение :)

 • Как се пазарува от този сайт съм описал преди време. Виж малко по-нагоре поста ми от 21.09 миналата година. За това наргиленце, мен ако питаш не си заслужава да го поръчваш от там. Разгледай в немските сайтове shisha-world.com и shisha-net.de, секциите на MYA. Има доста по-добри оферти и то за почти същите пари. Виж и в kaya-shisha.de, aко държиш да ти е малко наргиленцето, ето тези, например:
  http://www.kaya-shisha.de/HOOKAHS/PN-330:::1_49.html
  Aко решиш, в shisha-net.de, понякога правят много добри промоции за по 50 евро на Khalil Mamoon, но в момента няма нищо изгодно.
  За вортекси няма смисъл да даваш много пари. Те като цяло не са скъпи. Аз имам Кая и Sahara Smoke. И двете са китайски и струват по 2-3-4 евро.
  http://www.shisha-net.de/index.php?cat=c268_Kaya-Vortex-Kaya-Vortex.html
  Ако намериш small phunnel bawl, си вземи, защото тези от медиум нагоре, са много големи. Отиват поне по 40-50 грама тютюн и надали ще ги използваш повече от 2-3 пъти. Хубавото при тях е, че пушенето може да продължи до 7-8 часа, което е плюс, ако сте голяма компания с повече излишно време. Препоръчвам ти, ако имаш възможност да се сдобиеш с оригинална Tangiers, въпреки че и китайските вършат добра работа.

 • Благодарско пичага :) !! След доста време ти виждам отговора, но виждам, че веднага си отговорил, благодаря за което!! Иначе ще поразгледам нещата ще избера там каквото избирам и пак ще пиша тук вече финално дет се вика да кажете колегите, как са нещата дето съм избрал. Хайде със здраве :) !!

 • Иван Петров

  Все още съм начинаещ, но си харесах няколко наргилета от Женския пазар и се чудех дали си струва да си купя от там. Искам нещо около 60 лв. и малко по-големичко и там ми изглеждаха на изгодно цена/размер. Надявам се и качеството на наргилето да е що годе добро за тези пари. Някой случайно има ли наблюдения от там? Благодаря предварително, а сайта е отличен :)

 • Здравейте, поздравления за сайта! От известно време съм в България и срещам огромни трудности при намирането на тютюн и качествени въглени, да споделя опита си по обикалянето във Варна. В центъра на Варна има един магазин за наргилета, който се премести и в момента е на ул. цар Симеон I 21А- това е срещу закуските на „Баба Тонка“ от бившата „Валентина“ надолу към жп. гарата. Човека е собственик и е малко странен- продаде ми уж КокоНара за 13лв./кг. ама насипни- не са КокоНара със сигурност, обаче не са лоши- пак се палят за един филм време и не ги препоръчвам-НИКАК :) Продава наргилета и турски тютюн (в картонените кутийки), може да уреди доставка на сирийски тютюни, обаче иска 40лв. за 500гр. абе може да се договаряш- пуска и оферти за отстъпки. Другите два магазина са на разстояние 70 метра един от друг и са до БИЛЛА-та на колхозния пазар, този който е скрития е на ул. Иван Срацимир 3 и няма редовно работно време, а бележка, че до 10 мин. идвал- магазина не е означен никак, когато е отворено се виждат наргилетата през прозореца, там нямаха никакви други въглени освен „таблетките“ но доволно голям избор на наргилета, тези дни пак ще пиша за него понеже ми хвана окото- човека също е собственик и е в час. Третия магазин е най-известния във Варна между рибната борса и БИЛЛА, продавачката е като борец- каквото и да я питаш си вдига раменете над ушите- нищо не знае и нищо не разбира (праща ме при тоя магазин до нея, там да се оправям). НО е единственото място където намерих китайския вариант на сребърните плочки (черната кутия (Torch Coal) на цена 6лв. 60 броя, в магазина има наргилета, храни и подправки.В ТОЗИ МАГАЗИН НЕ ПРОДАВАТ ТЮТЮН!

 • Привет на всички! Имам едно питане…мой близък има възможност да ми донесе тютюн от САЩ, но се притесняваме за митниците, понеже не знаем какви са ограниченията за този тип тютюни и има ли въобще такива? Благодаря ви!

 • Ако не прекалява с количеството, не би трябвало да има проблем.

 • Здравейте, имам въпрос. Какво ще кажете за двата магазина за наргилета и др. които са в Илиенци?

 • Няма проблеми по летищата. В началото на лятото ми донесоха над 3,5 кг. тютюни и едно наргиле от щатите. Навсякъде са минали без никакви разправии и въобще никой не е правил на въпрос количеството…

 • Здравейте,да питам дали още работи този магазин на женския пазар ????

 • Не знам, за кой магазин, точно питаш, но като цяло всички са си там и работят.
  В „Арабеск“ в студентски град, в момента има два броя Mya Mozza за по 70 лева. Вървят даже с дънковото чорапче. Като цяло мисля, че не е лоша офертата. Говоря за първия модел Mozza:
  http://www.hookah-shisha.com/p-5964-mya-saray-hookah-mozza.html

 • @batgoran Работи . Те са два магазина, единия е малко изместен отстрани но ако питаш за него в първия магазин ( където не продават наргилета а само тютюн) ще ти кажат къде е.

 • Искам да добавя нещо, към отговора си към поста на Катрин от 27.11.2013
  Това, че аз не съм имал проблем, не значи, че официално няма правила. Доколкото се информирах, за страни извън ЕС, до 250 гр. тютюн за наргиле, може да се внесе без да се облага с мита, ддс и тн. За страни от ЕС, количеството е точно един килограм. Сега, да кажем, че аз съм отишъл на екскурзия до Дубай. Разбира се, че ще се върна от там поне с куфар свръх-багаж, като вътре ще има 3-4 наргилета, чашки, маркучи и поне четири кила тютюн. Мога да рискувам и да не го декларирам, а мога и да го опиша, като съответно за това ще си платя всичко по каналния ред. Изборът е мой, но в първия случай, извършвам митническо нарушение и ако ме хванат, което е напълно възможно, тютюнът ще ми излезе доста солено…

 • Варна – магазини „На тъмно“ и „Metal Heaven“…намират се в уличките около Климент и McDonalds
  ..аз наистина за друго място не знам ..а и мисля , че онзи магазин около Колхозния , които се споменава по-горе е затворен от доста време. :/

 • В магазин за цигари и алкохол на бул.Гоце Делчев в сградата на Крит има тютюн и въглени за наргиле ;-)))

 • Здравейте колеги-любители на шишата. Имам едно питане към вас. Има ли хора, които могат да ми кажат дали наргилетата от онлайн магазина http://www.наргиле.com наистина отговарят на дадените им описания и характеристики. Много точа лиги по едно-две конкретни наргилета от там. Ако някой има опит с този магазин ще се радвам да го сподели.

 • Валентин

  Здравей ,

  Еми за online и аз търсих мн ама няма кой знае какво. Иди на Христо Ботев 103 „Царството на Наргилетата“ и си харесай нещо.

  Имат и фейсбук стараница ,но не е като хората да е поддържат добре.

  Аз си взех от там и съм мн доволен.

 • Здравейте,
  Знаете ли за магазин за тютюн за наргилета в района на Плиска. Може и околностите, но в тази част на София, че Царството на наргилетата ми идва малко далечко само за един тютюн?

 • Никакъв, в който да продават нещо читаво. Най-близко ти е в мол Скай сити, но там друго, освен Дубайска шатра и бързозапалими въглени, не очаквай. Мен ако питаш, по добре се разхождай по веднъж в месеца или към Студентски град, или към Цар Симеон и зареждай качествено с тютюн и една-две торби въглени, примерно. Аз поне така правя… :)

 • Аз отидох да проверя в Скай Сити все пак и да ви кажа имаше Ал Факер 4-5 вида и Дубайска шатра 7-8. Бързите въглени, чашки за наргилета. Така че не е толкова зле. Цените са 3 лв. за Шатрата и 7 за Ал Факер. Малко повече от Царството.

  Казаха и че чакат зареждане на нови тютюни, така че който е наблизо може да проверява ;)

 • Ами, явно съвсем от скоро са започнали да зареждат Факер. Ще мина и аз да погледна, че ми разпали любопитството. Но пък 7 лева за 50 грама са много, освен ако не е АФ Голд. :)

 • Пълен потрес – зареждат по 2-3 кутийки от 50 гр. и вече ги продават по 9 кинта бройката. Шегаджии всякакви, ама тези в Скай сити май са с най-якото чувство за хумор…

 • Идеята за сайта е супер, но много по-добре ще се сепарира инфорамцията ако направите форум.

  Още един магазин за наргитела „Арабски магазин“ във Варна на улица Цар Иван Страцимир, един много приятен ливанец го държи от години, много пъти като ми е свършвало нещо съм ходил при него.
  https://goo.gl/maps/s1kPNCZEm632

  Може да включите в картата и Nargile House, имат асортимент а може и там да си запалите едно. ;)
  https://goo.gl/maps/xQxrSQzUtGz

 • знам, че има някакъв магазин на симеон в софия, който се казва нещо от рода на двете ябълки или нещо с ябълки. Някой случайно да го знае магазинът? и да може да ми каже адрес или поне къде горе долу се намира

 • А около К.Величков, Св. Троица, Красно село? Има ли?

 • Катерина

  Някой знае ли в Пловдив в метал шопа или в „на тъмно“ дали има въглени и вкусове?

 • Искам да попитам в ХАСКОВО къде има магазин за въглени и тютюн за наргиле…

 • Димитър

  @Талита – ето го магазинът, ако не сте го намерили вече – https://www.google.bg/maps/@42.7016414,23.3203505,3a,75y,335.03h,71.84t/data=!3m6!1e1!3m4!1sscVpE55AS70lMPQsh2zJYA!2e0!7i13312!8i6656

 • Принципно аз пуша като каната я слагам в една голяма тенджера и пълня тенджерата с вода и много лед така се охлажда перфектно и има много гъст дим. А и във водата в каната не в тенджерата слагам още лед и нарязвам студени плодове. Това добре ли е да се прави? Благодаря предварително.

 • Здравейте, имам един въпрос, тъй като ми се счупи стъкленицата на наргилето ( наргилето е mya mozza) от къде мога да си купя нова същата, или къде могат да ми я оправят? Благодаря предварително

Leave a Reply